Contact

Ik vind het héél leuk om voor bedrijven producten e.d. (eerlijk) te reviewen. U kunt altijd producten naar mij toesturen door even contact met mij op te nemen. Dit is dan vrijblijvend. Wilt u er zeker van zijn dat ik uw product op mijn site review of op een andere manier een plekje kan geven, dan wil ik u graag mijn prijslijst toesturen.
Naast het reviewen van producten sta ik ook open voor samenwerkingen – zoals bijvoorbeeld advertorials -, winacties, PR, advertentieruimte in de sidebalk en meer.
Heeft u hierin interesse, dan kunt u contact met mij opnemen voor mijn prijslijst. Verschillende bedrijven gingen u al voor!
Natuurlijk sta ik ook open voor andere (wellicht creatieve) ideeën.

Doelgroep en statistieken

Mijn site wordt maandelijks bezocht voor een ruime 2000 vrouwen van alle leeftijden en groeit nog maandelijks met bijna 500 unieke bezoekers. Zowel 12-jarige meisjes, als vrouwen van ruim boven de 50.

doelgroepoverzichtDit overzicht is een screenshot uit Google Analytics van juli 2014.

Hebt u interesse om met mij samen te werken of heb je een andere vraag, dan kunt u het onderstaande formulier in vullen:

[contact-form to=’contact@beautyflamenatasja.nl’ subject=’contactformulier bfn.nl’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijf’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Hier kunt u ook terecht voor al uw overige vragen over press en contact.

liefs

 

2 thoughts on “Contact

 1. Hi Natasja,

  Hoe is het? Ik zie dat je je blog nog steeds mooi up to date houdt, top!

  Inmiddels is het al wel weer een tijdje geleden dat we contact met je hebben gehad. Maar omdat we zo tevreden zijn over onze vorige samenwerking hebben we nog een opdracht voor je! Mocht je hier interesse in hebben, dan hoor ik het graag. Het is voor http://www.Esprit.nl met de anchor ‘Esprit’.

  Ik ben benieuwd of je hier een leuk artikel over kunt schrijven dat ook past bij je blog. Voor dit artikel kan ik je deze keer 60,- euro vergoeden.

  Mocht je vragen hebben, stel ze gerust.

  Groetjes,
  Anouk de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>