REVIEW | Sigma Flat Angled Kabuki kwast

Sigma-Kabuki-header
Kwasten kun je nooit genoeg hebben. Voor elk effect dat je wil is er wel een kwast. Zo wilde ik een kwast die de foundation ook wat dikker kon aanbrengen. Meestal gebruik ik een kwast die de foundation lichtjes aanbrengt, maar helemaal een gave huid is toch ook niet verkeerd. Zoekend op het internet kwam ik uiteindelijk bij de Sigma Flat Angled Kabuki kwast uit.

Sigma-Kabuki
Op het eerste oog is het al een prachtige kwast. Een zwarte handvat met het merk en de naam van de kwast, het ijzertje waar de haren in zitten en dan vervolgens de prachtige gestroomlijnde haartjes.

Sigma-Kabuki-kwastDe haren voelen zacht aan. Ik merkte meteen dat het effect dat ik wilde, hiermee bereikt zou kunnen worden. De haartjes staan dicht op elkaar (wat zorgt voor een dekkend effect).

Sigma-Kabuki-fluffyKijk hoe zacht hij er uit ziet! Dit wil je toch voelen op je gezicht?

Sigma-Kabuki-naamJa, ik ben erg tevreden – wat zeg ik? Meer dan tevreden! – met de Sigma Flat Angled Kabuki kwast (F88). Hij brengt egaal en natuurlijk aan en laat geen strepen achter. De beste foundation kwast die er is of in ieder geval die ik geprobeerd heb! Ik ben razend enthousiast en vraag me af hoe het komt dat ik deze kwast nu pas in mijn bezit heb. Het is een kwast die ik nu elke dag gebruik!

De Sigma Flat Angled Kabuki kwast heb ik gekocht bij The Make-Up Spot en kostte €24,95. Hij is te gebruiken voor alle soorten creamy producten. 

  Welke kwast is volgens jou een echte aanrader en waarom?


liefs 

Ps: check ook eens mijn life & fun blog Another Chapter!

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

4 thoughts on “REVIEW | Sigma Flat Angled Kabuki kwast

  1. Ik gebruik ook zo’n kwast. Vorig jaar bij de Douglas in Duitsland gekocht en wil niet anders meer. Hij was niet goedkoop ik geloof rond de 25 euro maar top kwast.

  2. Lin

    het ziet er een zeer handige borstel uit.
    Leuk artikel 🙂

  3. Ik ben zo benieuwd naar Sigma, klinkt erg goed!

  4. Janne

    Dit lijkt me een hele fijne kwast? Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>