Mijn tweede blog: anotherchapter.nl

anotherchapterTijd om iets leuks met jullie te delen! Sinds 6 januari heb ik er een tweede blog bij: Another Chapter. De kernwoorden zijn Life & Fun. In dit artikel vertel ik je waarom ik er een tweede blog bij heb.

Ik merkte dat ik het echt leuk vind om over van alles en nog wat te schrijven. Gezien beautyflamenatasja.nl echt een beautyblog is, vond ik het niet fijn dat ik steeds meer ‘andere’ berichten hier ging plaatsen. Meiden die hier echt voor de beauty komen, voelen zich dan toch minder thuis hier.

Beautyflamenatasja.nl blijft gewoon bestaan, maar er zal minder op gepost worden. Ik zal hier alles plaatsen over beauty, dus dat gaat gewoon door. Maar al het andere komt op Another Chapter.

Ik zou het erg leuk vinden als jullie mijn nieuwe site eens zouden bezoeken en misschien ook willen volgen via Facebook en BlogLovin’. Goed nieuws voor de meiden die beautyflamenatasja.nl al volgde op de verschillende social media: voor Another Chapter gebruik ik hetzelfde Pinterest, Instagram en Twitter account! Handig toch?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

7 thoughts on “Mijn tweede blog: anotherchapter.nl

 1. […] blog over life & fun. Een blog omdat ik over meer dingen wilde schrijven dan beauty. Zie ook dit artikel voor mijn keuze toentertijd. Ik dacht: dat gaat me wel lukken, want zoveel heb ik niet te schrijven […]

 2. Sas

  Ik ga eens een kijkje nemen

 3. Ik ga je daar ook volgen 😉

 4. Valair

  Leuk!

 5. Mama

  Veel succes

 6. Wauw wat een energie om een tweede blog te beginnen. Super tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>