Labee-à-porter fashionshow | SS16

01-labee-a-porter-fashionshow-ss2016

Labee-à-porter. Een merk waar ik eerder nog nooit van had gehoord om eerlijk te zijn. Nu moet ik ook eerlijk bekennen geen fashion held te zijn en des te meer was ik daarom verbaasd dat ik een uitnodiging kreeg voor deze fashionshow! Maar ik leer graag en besloot daarom te gaan. Daarnaast was ik erg benieuwd naar de trends voor volgend jaar lente en zomer! Ja, je leest het goed. Het gaat over het lente en zomer seizoen van 2016! In dit artikel neem ik jullie mee naar het Maassilo in Rotterdam. Een oude graanopslagruimte – weliswaar verbouwd als evenementenlocatie – waar de fantastische show plaats vond!

02-labee-a-porter-fashionshow-ss2016Ik mocht iemand meenemen en uiteindelijk ging mijn nichtje mee. We waren mooi op tijd en zodoende konden we mooi vooraan parkeren. Even een foto maken bij de photowall om vervolgens ons te laten registreren bij de balie.
De fashionshow werd gehouden op de 10e verdieping. En dus moesten we omhoog met de lift. Look at this! Deze heerlijke man begeleide ons naar boven. Whoopwhoop!
Boven aangekomen mochten we zelf zakjes met snoep maken – yay! – en mochten we een flesje water pakken. Goed geregeld! Nu door met de fashionshow!

04-labee-a-porter-fashionshow-ss2016Afbeeldingen zeggen meer dan woorden en dus maakte ik van een aantal outfits een compilatie. De trends voor de zomer in 2016 worden:
– Luchtige pastelkleuren als oranje, roze en blauw tinten
– Shirts of accessoires met teksten
– Rokken/jurken halverwege de kuiten
– Dreambird jurk
– Dress coat
– Kanten jurkjes
– Tunieken

Niet geheel vernieuwend wat mij betreft, behalve de dreambird jurken en de dress coats. Ondanks dat, vond ik de collectie mega gaaf! Heerlijk fris en draagbaar voor bijna elke vrouw. Prijzen van de collectie liggen tussen de €40 en €300. Best een betaalbare collectie dus!

Ja, het was een hele gave show met echt fantastische kleding. Ik heb er niet echt iets tussen gezien waarvan ik dacht: ‘Wat is dat?!’. Ik heb gezien dat Labee-à-Porter écht een leuk merk is.
Wil je meer zien van dit merk, klik hier.

liefs

 

7 thoughts on “Labee-à-porter fashionshow | SS16

  1. Super leuke foto’s!

  2. Leuke foto hoor!

  3. Wat een toffe items! 😀

  4. Ik vind de kleren niet super leuk maar wel een goed artikel!

  5. Janne

    Die man is verrukkelijk! Jammer dat he die niet mee mocht nemen 😉
    De outfit rechts onder vindt ik het leukst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>