GOODBYE BEAUTYFLAMENATASJA.NL

goodbye

Het is alweer mega lang geleden dat ik op beautyflamenatasja.nl een artikel plaatste. En zoals je aan de titel kunt zien, heeft dat gevolgen. In dit artikel leg ik je uit wat ik doe met beautyflamenatasja.nl en waarom ik de stekker eruit trek.

Op 6 januari 2015 startte ik met mijn nieuwe blog: Another Chapter. Een blog over life & fun. Een blog omdat ik over meer dingen wilde schrijven dan beauty. Zie ook dit artikel voor mijn keuze toentertijd. Ik dacht: dat gaat me wel lukken, want zoveel heb ik niet te schrijven over beauty. Ik had mezelf namelijk opgelegd, geen spullen te kopen voor mijn blog, terwijl ik het persoonlijk niet nodig had. Maar daardoor verminderde mijn koopkracht – jippy voor mijn portemonee! – maar had ik dus ook niet zo veel om over te schrijven. Daarnaast vond – en vind – ik mijn nieuwe blog interessanter. Veel meer passend bij mij als persoon, hoewel ik uiteraard nog steeds verliefd ben op make-up en alles rondom beauty!

BEAUTY ARTIKELEN GAAN DOOR
Om een lang verhaal kort te maken: ik stop met schrijven op beautyflamenatasja.nl. Maar ik stop niet met het schrijven over beauty. Tot nu toe schreef ik op Another Chapter niks beauty gerelateerd, omdat ik natuurlijk gewoon een beautyblog heb/had. Maar nu ik de stekker uit beautyflamenatasja.nl trek, zullen er ook beauty reviews, nieuwtjes e.d. op Another Chapter verschijnen. Another Chapter is – en wordt – geen beautyblog. Maar zo nu en dan een beauty artikel lijkt me erg leuk.

WAT GEBEURT ER MET BEAUTYFLAMENATASJA.NL
Omdat ik er toch al die tijd hard voor gewerkt heb. Omdat ik toch – vind ik zelf – veel hele leuke artikelen geschreven heb. Omdat ik ook in dit blog mijn hart en ziel gestopt heb. Beautyflamenatasja.nl blijft gewoon bestaan. Alle artikelen zullen vindbaar zijn. Met één verschil: nooit meer een nieuwe lay-out en nooit meer een nieuw artikel.

Ik wil iedereen bedanken die ooit een bezoekje gebracht heeft op beautyflamenatasja.nl of aan jou die dat op dit moment doet. Ik wil alle bedrijven bedanken voor het vertrouwen in dit blog en die graag met mij wilde samenwerken. Ik wil iedereen bedanken die mij – op wat voor manier dan ook – heeft geholpen met het oplossen van blogproblemen achter de schermen, maar net zo goed voor de schermen. En ik wil vooral Roy – mijn vriend – bedanken voor het steunen in alles wat ik doe. IEDEREEN BEDANKT! Pinkt stiekem toch een traantje weg.

liefs

P.s.: Ga ik jullie zien op anotherchapter.nl?

2 thoughts on “GOODBYE BEAUTYFLAMENATASJA.NL

  1. […] een warme douche! Toen ik thuis kwam ging ik meteen bloggen. Athans dat probeerde ik. Ik wilde een laatste artikel schrijven voor beautyflamenatasja.nl, maar er ging van alles mis na een update van een […]

  2. Mama

    Bye, bye, BeautyFlameNatasja. Alles omtrent beauty past ook goed bij Another Chapter. Iedere blog/volg van jou is een ander hoofdstuk. Dus why not! Veel succes ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>