IN DE MEDIA | Dit ben ik • Algemeen Dagblad

Processed with Moldiv

Het was halverwege december toen ik een mailtje ontving van ene Dominique. Ze schreef dat ze elke week voor het weekendmagazine van het Algemeen Dagblad een rubriek had (Dit Ben Ik) waarin iemand iets vertelt over zichzelf en zijn of haar uiterlijk en dat het haar leuk leek om mij daarvoor een keer te interviewen. Enigszins sceptisch ging ik op haar mail in en ontving ik meer informatie. Ja, het ging gebeuren! Ik werd geïnterviewd!

001 AD-wie-ben-ikEn zodoende maakten we een afspraak en kwam ze in januari bij mij thuis voor het interview. Een leuke meid met passie voor het vak. Ze stelde me vrij snel op mijn gemak (ik was immers nog nooit eerder geïnterviewd) en het gesprek verliep dan ook vlotjes.

Nog geen week later ontving ik via de mail het concept artikel. Als er dingen niet klopten of als ik er iets niet in wilde hebben – of wat voor andere reden dan ook – kon ik dit aangeven en zou zij het aanpassen. Dit was echter niet nodig, maar fijn dat ik de optie kreeg om nog veranderingen aan te brengen. Je staat toch vereeuwigd en dat wil je liever zonder fouten.

In februari mailde de fotograaf mij voor een afspraak. Want tja, er zou ook een heuse professionele foto bij het artikel komen. Toch gek om door een vreemde in je eigen huis gefotografeerd te worden. Maar met wat duidelijke aanwijzingen ging het prima.

En toen was het zo ver: op 28 februari 2015 stond ik dan in de krant. Ik had extra vroeg mijn wekker gezet om naar de supermarkt te racen en een exemplaar te kopen. In eerste instantie leek het erop dat het Algemeen Dagblad al uitverkocht was, maar gelukkig had ik gewoon verkeerd gekeken. Uiteraard wilde ik zeker weten dat ik er in stond en ben ik bij de kassa op zoek gegaan naar het artikel. Ook hier kon ik het in eerste instantie niet vinden en was ik lichtelijk teleurgesteld. Maar de aanhouder wint. En nadat ik bladzijde voor bladzijde bestudeerd had, bleek ik gewoon helemaal achterin te staan.

Ik vind het nog altijd super gaaf dat ik in de krant sta en niet met zomaar een foto, maar gewoon pagina groot! Dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen. Je vergroot onderstaande foto’s door erop te klikken. Kun je het artikel meteen lezen 😉

 002 AD-wie-ben-ik 003 AD-wie-ben-ik
004 AD-wie-ben-ik 005 AD-wie-ben-ik

Dominique en Joost: bedankt voor het interview en de foto!

Wat vinden jullie van het artikel?

liefs

13 thoughts on “IN DE MEDIA | Dit ben ik • Algemeen Dagblad

 1. Do Prins

  Oeps twee keer…

  • Profound post MR! Besides teaching your kids, I find it fascinating that your kids are also helping you change your weaknesses. Your openess with your shgtrcominos is awesome, but can you shield some of it from you kids so you don’t run into the new issue (teachings being discredited) as much? Great stuff!

  • Where does the Kirshe come in? Am I missing it? Are you talking about the orange liqueur when you say kirshe or does it mean something different? The cake looks absolutely wonderful.

  • , November 17, 2012 at 9:49 am premium quality site…I may be proposed this website page by the real relative. I think unsure whether this submit will probably be published by your sweetheart or girlfriend since not really anybody different know this kind of detailed around the concern. You will end upwa…

  • I have actually unearthed you again liked working out want undoubtedly already been using but keep in mind involving through a weekly. After this you obtain a a considerable amount of useful information immediately after i relish check this type of home based aside from that. Remain to grow really industry!

  • It’s a real pleasure to find someone who can think like that

 2. Do Prins

  Hee Natasja wat leuk om te lezen hoe jij het interview hebt ervaren . Fijn dat het een positieve ervaring was . Succes met je blog!

 3. Do Prins

  Hee Natasja wat leuk om te lezen hoe jij het interview hebt ervaren . Fijn dat het een positieve ervaring was . Succes met je blog ! Do Prins

 4. Wauw wat leuk! Ook grappig om te lezen hoe dat er achter de schermen aan toe gaat en dat je dus nog mogelijkheid had dingen te laten aanpassen als je het er niet mee eens was.

 5. Ik had het op je andere blog al gezegd, top!

 6. Janne

  Tof joh! En inderdaad echt groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>