YouTube Rules #9

youtuberules9

Normaal heb ik op woensdag altijd een filmpje. Helaas is het me deze keer niet gelukt i.v.m. drukte en dus heb ik toch een soort van filmpje(s) voor jullie: YouTube Rules #9! Met deze keer een hele gave zang battle, een 12-jarig meisje dat trouwt, de beste allround coverband van Nederland, dieren die praten als mensen en hoe je jezelf in Elsa uit Frozen kunt veranderen. Have fun!

The Voice ♥ Halo – Battle Round: DaNica VS. Toia

The Voice is een wereldprogramma geworden. Zó wordt The Voice ook in Amerika uitgezonden. In het team van Pharrel zitten dit seizoen knallers van een stemmen. De dames hieronder battle met het nummer ‘Halo’ van Beyoncé en laten allebei hun powervoices zien. Hoewel ik er her en der iets te veel adlibs in vind zitten, blazen beiden vrouwen me wel echt omver.

https://www.youtube.com/watch?v=3nMRv-zsrII


12-year-old Thea’s wedding to 37-year-old Geir

Wat een commotie ontstond er toen de 12-jarige Thea uit Noorwegen een blog aanmaakte waarin je haar kon volgen rondom haar huwelijksdag. Ze poste over het kiezen van de jurk, taart proeven en het versturen van de uitnodigingen. Naast dat ze natuurlijk zelf nog maar 12 jaar was, zou ze gaan trouwen met een 37-jarige man. Gelukkig bleek dit een stunt te zijn, om de aandacht te vestigen op een probleem in de wereld: elke dag worden er 36.000 kinderen gedwongen te trouwen. De reden van de dag: Day of the Girl Child van de Verenigde Naties. #stopthewedding Zie in het filmpje hieronder hoe haar trouwdag eruit zag.

Riverside Compilatie 2011
Afgelopen week heb ik na 7,5 jaar afscheid genomen van de allround coverband Riverside. In deze band was Roy de gitarist en regelmatig ben ik dan ook mee gegaan naar optredens. Hoewel er veel wisselingen in deze tijd zijn geweest (6 verschillende zangeressen, 2 verschillende bassisten en 3 drummers) is het altijd een top band geweest. Eén van de best geboekte bands in het circuit. Doordat een aantal mannen uit de band besloten hadden om iets anders te gaan doen, was afgelopen zaterdag het allerlaatste optreden van Riverside in het 35-jarige bestaan van de band. Riverside was een energieke band met knotsgekke mannen (en soms ook een vrouw) die muzikanten zijn in hart en nieren en die probeerde hun energie en enthousiasme over te brengen. Uiteraard heb ik zaterdag gefilmd en hier komt binnenkort nog een compilatie van online. Voor nu ga ik jullie een wat ouder filmpje laten zien. Dit filmpje komt uit begin 2011 en hierin zie je nog de oude drummer en zangeres (zij was echter de laatste zangeres die de band gehad heeft, omdat de mannen met zijn 5e zijn doorgegaan), maar wel de bezetting zoals die het langste in mijn 7,5 jaar geweest is. Het geluid is niet super, maar om jullie toch een beeld te geven…

24 pets who can talk like humans ♥ BuzzFeed

Dit filmpje vond ik gewoon te schattig om niet te delen! Meer ga ik er dan ook niet over zeggen, want volgens mij zegt de titel meer dan genoeg.

DIY Frozen Elsa Halloween Costume ♡ Easy and Affordable! ♥ AlishaMarie

En dan uiteraard ook nog een beauty filmpje. Dit filmpje zit technisch gezien zó goed in elkaar! Deze manier van filmbewerking wil ik ook kunnen! Daarnaast is het echt een simpele DIY en een héél gezellig en leuk filmpje. Ik volg AlishaMarie al een lange tijd en zij is echt één van mijn favoriete buitenlandse YouTubers. Zie hieronder hoe ze een Frozen Elsa look maakt.

 

Welk filmpje is jouw favoriet?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

One thought on “YouTube Rules #9

  1. Erg leuke filmpjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>