Video ♥ haar tutorial Simpele Romantische Updo

haar-tutorial

Hoewel normaal gesproken op zaterdag een filmpje verschijnt, is het voor deze keer op zondag. Het lukte me vrijdag niet meer om nog een filmpje te maken en dus besloot ik een dag eerder met het Day Zero Project te starten.
Anyways. Vandaag een spannende video. Athans voor mij dan. Ik ben totaal geen held als het aankomt op haren. Toch stond al heel lang op mijn wensenlijstje om een haar tutorial te maken. Dus bijdeze. Ik vind het reuze spannend om dit met jullie te delen en ben dan ook erg benieuwd naar jullie feedback.

Ik maakte een haarlook die ikzelf een Simpele Romantische Updo noem. Een vlechtje en updo aan de zijkant. Bekijk hieronder het filmpje en laat me maar weten wat je er van vindt!

Note: Door een fout in mijn bewerkingsprogramma is de video alleen te bekijken via een computer of laptop. Dit heeft te maken met dat ik het geluid later heb opgenomen.


Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik mega lief vinden!

Geef hieronder jouw feedback over mijn eerste haar tutorial. Ik hoop dat ik van jullie nog iets kan leren!

liefs

9 thoughts on “Video ♥ haar tutorial Simpele Romantische Updo

 1. Hele leuke tutorial! Het lijkt me ook goed te doen om dit na te maken, dat maakt het extra leuk! 🙂

  • Tnks voor je feedback!

   • Ice

    Which yr, after years for lobbying with Capitol Incline by way of MyGoodDeed and then the 9/11 network, President Barack Obama fixed to laws a measure passed by Institutions the first, that used to be implementing September 14 for a Cou8nry&#t217;s Day’s Provider and even Memorial.

 2. Amy

  Super schattige haar stijl!

 3. Nikki

  Mooie look! Duidelijke uitleg ook. Ik hoop dat je t probleem met je programma kan oplossen

 4. Super leuke hairstyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>