Video ♥ beautyflamenatasja.nl bestaat 1 jaar

verjaardag

Vandaag heb ik een verjaardag! Mijn blog, beautyflamenatasja.nl, bestaat vandaag precies 1 jaar! En daarom heb ik een speciale video gemaakt. In deze video vertel ik over het begin van beautyflamenatasja.nl en neem ik je mee naar een aantal artikelen en video’s die ik gemaakt heb in het afgelopen jaar.

Ik vind het super bijzonder om te bloggen. Ik heb echt een passie hiervoor gekregen en zo goed als mijn vrije uren (zoals nu de zomervakantie) stop ik met hart en ziel in mijn blog. Ik vind het geweldig om jullie van informatie te voorzien, om mensen te kunnen helpen met tips en tricks en om feedback en lieve woorden van jullie hier terug te krijgen.

Ik zie mijn blog nog iedere dag groeien en elke keer ben ik weer super trots. Want naast mijn full time baan als juf, krijg ik het toch voor elkaar om mijn energie ook in mijn blog te steken. Afgelopen jaar heb ik een bewogen jaar gehad. Dat heb je o.a. in deze diary kunnen lezen. Daarom leek me het leukste om terug te blikken op het afgelopen jaar en kijk ik vol goede moed, met veel plezier en passie, de toekomst tegemoet!

Bekijk de video hieronder:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal!

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie steun en support, of je mij nu al lang volgt of nog maar net. Jullie zorgen voor net dat beetje extra wat bloggen zó leuk maakt.

Ik zou het leuk vinden als jullie in de sidebalk van mijn site de poll invullen. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig hoe je op mijn site terecht gekomen bent. Alvast bedankt!

liefs

13 thoughts on “Video ♥ beautyflamenatasja.nl bestaat 1 jaar

 1. Heel leuk filmpje! Van harte gefeliciteerd nog en ik hoop dat er nog vele (blog) jaren zullen volgen 😀

  Liefs Chantall

  • Dankjewel! En dat hoop ik ook! Dat was in ieder geval mijn plan, haha!

 2. Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan 🙂 Op naar de 10 jaar!!!

 3. Gefeliciteerd! Op naar de 2 jaar! 🙂

 4. Een hele dikke proficiat, hoor!

 5. Gefeliciteerd met je mijlpaal!

 6. Super leuk, gefeliciteerd 🙂

 7. Jamira

  Van harte gefeliciteerd!
  leuk filmpje trouwens. Leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>