Trend ♥ Pastelkleurig haar

Pastelkleurig haar

Pastelkleur is helemaal hip dit seizoen. Meestal verwacht je trendkleuren alleen terug te zien in fashion en beautyproducten zoals nagelak en oogschaduw. Maar nee, celebs all over the globe dachten daar anders over en verschenen overal met pastelkleurig haar. Yay of nay?

Kylie Jenner

@kyliejenner via Instagram

@kyliejenner via Instagram

Ze kreeg alle Kardashian’s op haar dak toen Kylie Jenner haar haar zeegroen verfde, vlak voor de bruiloft van big sis Kim. Maar hee, je moet toch iets als al de (media)aandacht naar je grote zus gaat?

Katy Perry

@katyperry via Instagram

@katyperry via Instagram

Dat Katy Perry haar haar verft in alle kleuren van de regenboog is geen geheim. Roze, paars, zwart, blond, blauw. Ze heeft al een hoop kleuren gehad. Niet zo heel gek om Katy te spotten met groen haar.

Demi Lovato

demi-lovato

@demilovato via Instagram, John Parra/Getty Images

Ook Demi houdt wel van experimenteren met haarkleuren. Om haar met knal roze of zeegroen haar te zien, verbaasd me dan ook niks. En als het je toch staat, waarom niet?

Nicole Richie

@nicolerichie via Instagram

@nicolerichie via Instagram

Nicole staat bekend om het volgen van trends. En dus konden we er alleen maar op wachten dat zij ook haar haren in de pastelverf zou gooien.

Lauren Conrad

@laurenconrad via Instagram

@laurenconrad via Instagram

Ook Lauren Conrad weet de trends snel te vinden. Zo combineerde ze niet één, maar twee trends. En dus dip-dyede ze haar blonde haren zuurstok roze.

Rita Ora

@ritaora via Instagram

@ritaora via Instagram

Rita is geen vreemde als het aan komt op dip-dye. Ook zij heeft dan al veel kleuren gehad. Toch is dit – vind ik – wel één van haar beste dip-dye looks. Mooi kaugumbal roze.

Hellen Mirren

Ian Gavan/Getty Images

Ian Gavan/Getty Images

Je bent nooit te oud om met een trend mee te gaan. Dat bewees de 67-jarige dame Hellen Mirren wel toen ze op de rode loper verscheen met pastel gekleurde haren.

Jenna Marbles

@jennamarbles via Instagram

@jennamarbles via Instagram

Youtubers volgen ook maar al te graag een trend. Jenna liet haar haren wel in een hele felle paarse kleur verven. Aan de andere kant: in haar video’s is ze zo gek als een deur, dus eigenlijk past dit ook perfect bij Jenna.

En natuurlijk zijn er nog een hoop celebs meer. Denk o.a. maar aan Kelly Osbourne, Sienna Miller, Ke$ha, Rachel McAdams en Lady Gaga.

Wat vinden jullie van deze trend en welke celeb rockt hem?

liefs

4 thoughts on “Trend ♥ Pastelkleurig haar

  1. Precies wat Nikki zegt, ze zien er allemaal geweldig uit. Ik heb nog krijt liggen, zou het eens voor de grap moeten uitproberen. en dan de stad in, als test of iemand er iets over zegt… 😉

  2. Nikki

    Leuk artikel. Die beroemdheden komen ook overal mee weg. Bij mij zou het niet staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>