Shoplog Action – mei 2014

000Voor mijn werk langs de action moeten om vervolgens zelf met een gevulde zak weg te gaan. Tja… ik en de Action. Ik kan daar gewoonweg niet doorheen lopen zonder ook maar één ding voor mezelf mee te nemen. Kijken jullie mee naar mijn shoplog?

001
Eerst natuurlijk een overzichtsfotootje. Dit is wat ik gekocht heb.

002Een kantoor vraagt ook om bepaalde artikelen. Ik miste echt een schaar in mijn bureau en nam deze mee. Ik heb deze schaar al vaker gekocht voor mijn werk op school en hij knipt prima. Je hebt ook nog een kleinere variant, maar ik vind zo’n grote schaar vaak wel handiger.

003Voor het bloggen heb ik deze noteblock gekocht. Door de elastiek blijft hij dicht, wanneer hij dicht moet zijn. Bijvoorbeeld als je hem meeneemt in je tas. Daarnaast zie je tabbladen. Dit leek me handig. Dan heb ik één tabblad voor mijn planning, één tabblad voor mijn blog ideeën, één tabblad voor mijn aantekeningen over bijvoorbeeld  producten die ik aan het reviewen ben en het laatste tabblad voor wat niet thuishoort in één van de andere tabbladen. De blaadjes kun je er ook makkelijk uitscheuren door de scheurrand. Ideaal lijkt mij!

004Dan heb ik deze spiegel voor op mijn kantoor gekocht. Kan ik daar soms meteen make-uppen, reviewen of kan ik hem voor het filmen gebruiken. Ik vind hem wel kitsch, maar voor de prijs mag ik niet klagen.

005Dan kocht ik nog deze blonde donut. Het is best wel een flinke jongen en toen ik hem thuis al gauw wilde proberen, bleek mijn haar nog niet lang genoeg te zijn om hem helemaal te bedekken. Maar dat gaat zeker nog komen!

006Ik kocht ook deze gezichtsscrub. Ik wil echt meer gaan scrubben, zodat dadelijk in de zomer mijn bruine kleurtje langer op mijn gezicht blijft zitten. Ik ben erg benieuwd naar deze scrub!

007Nu ik blond ben en het zonnetje weer volop schijnt, merk ik dat mijn haar sneller droog aanvoelt. Daarom kocht ik deze haarcrème. Je moet hem ’s ochtends in je haar masseren en doorkammen. Ik ben benieuwd.

008En natuurlijk zijn de puntjes extra gevoelig voor zonnig weer. Vooral mijn geblondeerde haren. Een serum voor mijn haarpuntjes leek me dan ook een goed idee.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

11 thoughts on “Shoplog Action – mei 2014

 1. wat een super leuke aankopen heb je gedaan.

 2. Hele leuke aankopen! Ik moet mijn gezicht eigenlijk ook vaker scrubben. Ik ga dus ook maar even langs bij de action ^^

 3. Ik verbaas me altijd weer over het feit dat de Action zulke leuke spulletjes heeft!

 4. Leuke aankopen! Ik ga volgende keer als ik bij Action ben ook eens kijken naar die haarcreme. Lijkt me fijn! Ik gebruik nu iets soortgelijks van Andrelon, maar wil die van Action ook wel eens proberen. Het spiegeltje vind ik in al zijn kitscherigheid toch wel erg leuk!

  • Die haarcrème is echt een aanrader! Volgende week (uit mijn hoofd) komt er een filmpje van online!

 5. Leuke blog!

 6. Leuke dingetjes gekocht! Ik heb die argan oil ook gehaald, werkt erg goed.

 7. Super leuke aankopen. Die gezichtsscrub heb ik ook, een zeer fijne scrub wel. Die spiegel vind ik ook heel erg leuk!

  • Die spiegel moet ik nog maken, want de lijm resten lieten al los… grrr! En de rest moet ik nog proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>