Share the Love – September 2014

sharethelovesept2014

Ook in september heb ik weer een aantal artikelen op andere blogs gelezen die ik graag met jullie deel. Want tja, je weet wat ze zeggen: sharing is caring!
Geen beautyartikelen dit keer, maar voor artikelen om even over na te denken. En dit klinkt zwaar, maar dat zijn deze artikelen echt niet. Have fun met het lezen!

S P U L L E N    M A K E N    N I E T    G E L U K K I G    –    C O C O G O L D . N L

Wie blogt om spullen te krijgen, kan beter haar tijd verdoen met een andere hobby. Maar als je blogt en je krijgt je eerste spullen toe gestuurd in de hoop dat jij er iets over schrijft is dat natuurlijk helemaal geweldig. Scheelt je een hoop als jij al die spullen niet zelf hoeft te kopen. Maar Nicole van cocogold.nl schrijft het volgende:

Het is nooit goed, het is nooit genoeg. Ik merkte dat ik steeds meer waarde ging hechten aan mijn spullen. Volgend jaar ga ik voor vijf maanden naar Istanbul en natuurlijk kan ik dan niet veel mee nemen. Ik dacht bij mezelf: “Hoe kan ik ooit afscheid nemen van al mijn mooie spullen?” Ik schrok onwijs van deze gedachte. Wat was er met mezelf gebeurd? Waarom hechtte ik ineens zoveel waarde aan spullen, terwijl ik vroeger ook héél gelukkig (misschien zelfs nog wel véél gelukkiger) was met twee mooie lipsticks, één favoriete broek en één heel fijn paar schoenen?

Deze blogpost is echt de moeite waard om even te lezen. Hoewel ik het niet helemaal eens ben met Nicole – want alleen liefde van familie en vrienden, maar geen geld maakt ook niet gelukkig. Er moet wat mij betreft een balans zijn tussen die twee – denk ik dat veel mensen zichzelf nog wel eens achter hun oren moeten krabben. Of juist even aan het denken moeten worden gezet. Lees hier de blogpost.

2    G R A M    V E R L I E F D H E I D    A L S T U B L I E F T    –    L I V I N G    A    L I E

Alleen al door de titel werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en moest ik dit artikel lezen. En toen hij ook nog eens humoristisch geschreven bleek te zijn was ik verkocht.

Dan nu mijn huidige toestand.. Er is een jongen, ik ken hem al erg lang. Sinds 2 á 3 maanden hebben we weer contact en het is (was) zo gezellig! Ik dacht ‘wauw.. Ik ben misschien toch iemand leuk aan het vinden..’ En ineens was het daar. BAM! De dag dat ik me begon te irriteren.

Klik hier om het hele artikel van Rebecca te lezen.

G E L U K S    M O M E N T J E S    A L S    J E   I N    E E N    D O R P    W O O N T    –    Y O U N I Q U E

Hoe kan het zo zijn dat ik in mijn hele blog carrière nog geen één woord vuil heb gemaakt aan mijn favoriete schoonnichtje? Ze heeft echt dé perfecte blog. Korte artikelen, leuke artikelen, humoristische artikelen, handige artikelen. She have it all. Dit artikel over geluksmomentjes als je in een dorp woont is zo’n artikel. En daarnaast voor mij ook heel herkenbaar.

Als doorgewinterd dorpsmeisje heb ik in de loop der jaren genoeg genoeg geluksmomentjes ontdekt: feestjes die maar tot 12 uur ’s nachts duren, het algehele bestaan van de sneldienst en een ‘Hoera, er gaat een winkel weg – komt er nu eindelijk een H&M?’. Yep. Deze geluksmomentjes snap je alleen als je in een dorp woont.

Klik hier om te kijken of Femke ook jouw (nieuwe) favoriete blogger gaat worden.

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Share the Love – September 2014

  1. Hey een naamgenoot! Haha. Blog van cocogold kende ik al, schrijft erg fijne posts. 🙂

  2. Her schoonnichtje schrijft leuk… En dan heb ik er nog maar een paar gelezen.

  3. Ik heb die artikelen zelf ook gelezen en vond ze erg leuk 🙂

  4. Ik kende deze artikelen al, vind ze echt ontzettend leuk geschreven.

  5. Nikki

    Wat leuke artikelen! De blog van Femke volgde ik al. Maar de andere twee ga ik ook in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>