Review ♥ Shiseido Natural Finish Cream Concealer

00-shiseido-concealerAls ik één product standaard gebruik, dan is dat wel concealer. De ene keer wil ik een concealer om het blauw onder mijn ogen te bedekken, de andere keer om te highlighter en weer een andere keer voor de onzuiverheden. Hoe dan ook, één en dezelfde concealer kun je dus niet gebruiken. Voor mijn visagie opleiding had ik een witte concealer nodig. Deze heb ik echter nog niet gevonden – wie tips heeft, graag! – maar ik kocht wel de lichtste concealer die ik kon vinden.

E V E N    V O O R S T E L L E N

01-shiseido-concealer
Nog niet eerder probeerde ik een product van Shiseido. Dus onbekend met het merk was ik reuze benieuwd naar de kwaliteit. Zeker gezien het feit dat het geen budget merk is.
De concealer zit in een chique rood doosje. Het rode doosje straalt Shiseido uit en is dus herkenbaar. Naast het merk en welk product er in het doosje zit, staat er ook een logo op.

07-shiseido-concealerEn dit zijn de beloftes van de Shiseido Natural Finish Cream Concealer:

  • Gelijkmatige en buitengewone dekking met slechts een kleine hoeveelheid product.
  • Makkelijke en gelijkmatige applicatie.
  • Bestand tegen water, talg en zweet.

Het zijn mooie beloftes en dus word ik erg nieuwsgierig naar het product.

02-shisendo-concealer
Omdat ik dus een lichte kleur nodig had – het liefste dus wit! Als iemand me kan helpen…? – koos ik vanzelfsprekend de lichtste kleur die ze verkochten. Dit is dus nummer 1 light clear.

D E    G R O T E     T E S T

03-shisendo-concealer

Uiteindelijk gooi je het doosje toch weg, dus hier nog de ‘echte’ verpakking van deze concealer. Het zit in een tubetje met een dop. Het fijne vind ik hiervan dat je bijna al het product kunt gebruiken en niet dat er later nog veel in blijkt te zitten dat je er niet meer uit krijgt.

04-shisendo-concealerAls je de dop eraf haalt zie je een klein mondje. Hier kun je het al glijdend op je huid mee aanbrengen, maar je kunt er ook inknijpen om een klein beetje er uit te laten komen.

05-shisendo-concealerHier heb ik de concealer op mijn hand aangebracht. Links een klein klontertje – het is wel even wennen met hoe hard je moet knijpen voor de juiste hoeveelheid product – en rechts heb ik het met de mond uitgeveegd. Er komt in beide gevallen voldoende product uit.

06-shisendo-concealerLinks zie je mijn make-up loze gezicht en rechts heb ik de concealer onder mijn ogen aangebracht en uitgewerkt als een soort highlighter. Hij bedekt het blauwe echt heel goed en is ook veel lichter dan mijn eigen huid, waardoor ik goed kan highlighten.

Hij smeert fijn en is niet dik. Hij heeft een goede dekking met maar een beetje product. Daarnaast blijft hij ook daadwerkelijk de hele dag zitten. Zelfs met zweet.

S H I S E I D O    N A T U R A L    F I N I S H    C R E A M    C O N C E A L E R    ♥    €3 0 , –

De Shiseido Natural Finish Cream Concealer kost €30,- en is o.a. te koop bij Douglas en de Bijenkorf.

Ondanks de fikse prijs is het zeker wel een goed product. Nog niet de witte kleur die ik zocht, maar zeker wel prima voor mij om mee te highlighten.
Hij blijft goed – en de hele dag! – zitten én je hebt maar een beetje product nodig. Wat extra fijn is met zo’n prijs, vind ik. Daarnaast vind ik het super ideaal dat het product in een knijpbare tube zit, waardoor je zo goed als al het product – 10 ml – kunt gebruiken.

Ken jij een witte kleur concealer en zo ja, welke is dat dan? Please help!

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

2 thoughts on “Review ♥ Shiseido Natural Finish Cream Concealer

  1. Wauw wat een goede dekking! En wat fijn dat ie ook de hele dag blijft zitten (zelfs met zweet haha)! Kun je niet van veel producten zeggen! Erg fijne review!

  2. Nikki

    Mooi effect! Wel een dure concealer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>