Review ♥ Make-up Studio eyebrow brush

00-make-up-studio-eyebrow-brush

Al een lange tijd gebruik het eyebrow kitje van Oriflame. Handig aan dat kitje is dat er ook een kwastje bij zit. Alleen is het kwastje net zo groot als het kitje, of zeg maar gerust ietsje kleiner en dus niet zo makkelijk in gebruik. Wel handig uiteraard om mee te nemen in je tas. Maar goed, voor thuisgebruik is hij dus wat aan de kleine kant en daarom ging ik opzoek naar een goede eyebrow brush. Via The Make Up Spot bestelde ik de Make-up Studio eyebrow brush en in dit artikel laat ik hem aan je zien.

01-make-up-studio-eyebrow-brushEn zo ziet de kwast eruit. Het is een lange kwast met een gouden opdruk van het merk. Dit is kwast nummer 33.
Het kwastje is schuin afgesneden en heeft stugge haren wat ideaal is voor het inkleuren van de wenkbrauwen. Ik vind hem er strak en professioneel uit zien en ben er dan ook super blij mee!

02-make-up-studio-eyebrow-brushTijd voor de test. Ik dip het kwastje kort in de wenkbrauwpoeder en het kwastje pikt snel de poeder op. Mooi, want dan heb je ook minder product nodig.

03-make-up-studio-eyebrow-brushWanneer ik hem aanzet op mijn wenkbrauw voelt dit prima aan. Hij geeft de kleur op een mooie en natuurlijke manier af en ik kan de poeder ook vervagen. Heel fijn dus voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

M A K E – U P    S T U D I O    E Y E B R O W    B R U S H    N R . 3 3    ♥    €7,90

Voor een merk als Make-up Studio vind ik dit geen dure kwast. Hij werkt prima en zorgt voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Hij pakt het product snel en goed op en de haartjes zijn stug waardoor ze makkelijk door je wenkbrauwen gaan. Een prima aankoop wat mij betreft!

Vul jij je wenkbrauwen in of teken jij ze bij?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

10 thoughts on “Review ♥ Make-up Studio eyebrow brush

 1. hoi!

  kun je met deze kwast ‘ scherpe ‘ strakke lijnen maken?

  x

  • Nee dat jammer genoeg niet. X

   • oke bedankt!
    weet je zo wel een fijne wenkbrauwkwast waar dat wel mee kan? ;p

    • Nee, die ben ik zelf ook nog aan t zoeken. Maar je zou ook de buitenkant met een scherp potloodje kunnen doen en dan met wenkbrauwpoeder inkleuren 😉

   • ja idd kan ik ook wel proberen haha, thanks!

    zelf zat ik ook te kijken naar de kwast van EcoTools de angeld eyelinerbrush

 2. Klinkt goed!

 3. klinkt als een fijne kwast. ik vind de producten van make up studio vaak erg prettig werken. mooie foto’s heb je op je blog!

  • Make-up Studio is echt een heel fijn merk! En dank je wel 🙂 Lief dat je het even zegt 🙂

 4. Nikki

  Dit lijkt me een erg fijne kwast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>