Review ♥ Catrice Kohl Kajal

catrice-kohl-kajal

Snuffelend door de schappen bij het Kruidvat vond ik deze twee pastelkleurige kohl kajal potloodjes van Catrice. Gezien het een keer andere kleuren zijn dan het gebruikelijke zwart, grijs, wit, bruin, groen of blauw  besloot ik ze in mijn winkelmandje te gooien en te kopen.

V O L G    D E    P A S T E L    T R E N D

02-catrice-kohl-kajalVolgens mij is het super duidelijk dat deze twee potloodjes van Catrice kohl kajal zijn. Dit betekent simpel gezegd dat de potloodjes iets romiger zouden moeten zijn dan een gewoon kohl potloodje.

03-catrice-kohl-kajalIk kocht twee kleuren: 180 Too Cool For Pool en 170 Blues Willis. Too Cool For Pool is een mintgroene pastel kleur en Blues Willis – leuke naam speling naar de acteur! – is lavendel kleur.

L E T ‘ S    ( S ) W A T C H

04-catrice-kohl-kajalLinks zie je de kohl kajal op mijn hand zonder flits en de rechtste foto is met flits. Je ziet rechts dat ze iets fletser worden, maar ze zijn nog duidelijk zichtbaar.
Ze geven een mooie kleur af en ik stond er eerlijk gezegd best van te kijken dat de kleur redelijk goed overeen kwam met de kleur van de ‘verpakking’. Yay!

De potloodjes gleden soepel op mijn hand. Dat vind ik prettig, want potloodjes die hard aanvoelen, voelen alleen maar harder aan op de huid rondom het oog omdat de huid daar véél dunner is.

05-catrice-kohl-kajalIn deze ooglook combineerde ik de twee kleuren als een soort eyeliner. In mijn binnenste ooghoeken tot aan het midden deed ik de mintgroene kleur en de rest werd de lavendel kleur. Ik vond dit stiekem een heel leuk effect geven!

C A T R I C E    K O H L    K A J A L    ♥     € 1 , 9 9

Ik vind deze Catrice Kohl Kajal potloden een goede toevoeging aan mijn stash. Het zijn vrolijke kleurtjes die goed gepigmenteerd zijn en al met één streep voldoende kleur afgeven. En dat voor pastelkleuren! Jep. Ik ben happy!

Deze potloodjes zijn te koop in het Catrice schap bij het Kruidvat voor €1,99.

Wat vind jij van deze kohl kajal potloodjes?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

8 thoughts on “Review ♥ Catrice Kohl Kajal

  1. Staat je goed!

  2. Ik heb ze ook. Ze zijn heel fijn! En mooie kleurtjes!

  3. Supermooi die pastel kleurtjes 🙂

  4. Ik vind ze heel leuk, lekker vrolijk.

  5. dol op pastel! staat heel fris 🙂

  6. Ze zien er beide goed uit en de prijs is ook nog eens lekker betaalbaar x

  7. Leuke look heb je ermee gemaakt. Ik zou ze zelf ook wel willen. Handige kleurtjes om mee te werken.

  8. Nikki

    Dit lijken me fijne potloodjes. Leuke kleuren ook. Je maakte er wel een simpele maar mooie look van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>