Review: aromatherapie masker van de Action

headeraromatherapiemasker

Al een paar weken terug had ik ‘wilde’ plannen gemaakt voor de meivakantie. HET moment om te relaxen en mezelf weer even helemaal in de watten te leggen, zodat ik afgelopen maandag weer lekker met de kids kon gaan werken. Echter was het pas halverwege mijn laatste week vakantie dat ik me bedacht nog helemaal niet echt gerelaxt te hebben. En dus plukte ik uit mijn mooi gesorteerde bakken een maskertje: het aromatherapie masker van het merk Onyx. Dit wordt voor €0,89 verkocht bij de Action.

001

Dit maskertje van Onyx belooft ontspannend en diep reinigend te zijn. Mooi. Ik wilde ontspannen, dus dit zou dan hét perfecte masker moeten zijn. Aromatherapie klinkt ook heerlijk en dus ging ik vol enthousiasme aan de slag.

002Natuurlijk staat er op de verpakking hoe je het maskertje moet gebruiken. Niks geks. Niks nieuws. Gewoon op het gezicht smeren – uiteraard lippen en ogen vermijden – en dan 10 tot 15 minuten laten intrekken. Afspoelen met water en je gezicht droogdeppen.

003Voor degene die geïnteresseerd zijn in de ingrediënten heb ik daar natuurlijk ook een foto voor. Let op: er zitten parabenen en alcohol in.

005
Ik vind dit soort verpakkingen altijd super vervelend. Er zit wel een scheurrandje in – gek genoeg zit hij hier op 1/3e van de verpakking – maar wanneer je scheurt, scheurt hij maar een beetje open en niet tot het eind. Of doe ik iets verkeerd? Heeft iemand misschien een tip hoe je zulke verpakkingen makkelijk open kunt maken zonder schaar. Een goede scheurtechniek tip?

004Uiteindelijk krijg ik hem wel redelijk goed open (duurde wel 5 minuten, haha!) en toen zag ik deze blauwe smurrie.

006Whoa…. dat is net een kauwgumballen kleur! Hij voelt op de hand al fris aan en ik krijg gelijk zin om hem op mijn gezicht te smeren. De crème is mooi dik, maar toch luchtig.

008En zo zie ik eruit met het maskertje op mijn gezicht!

007Toen ik me handen gewassen had, hadden mijn vingers toch nog een grauwe kleur… Hmm… Hopelijk zou mijn gezicht dit niet hebben na het maskertje. Desondanks ging ik er toch maar van genieten.

009Ontspannen is niet alleen relaxt met een boek op de bank gaan zitten, maar voor mij ook gekke selfies maken. OMG! Ik ben een smurf!

Na mijn gekke vijf minuten, besloot ik toch maar om op de bank te gaan zitten met een boek. Het masker voelt fris en zacht aan op mijn gezicht. Ik vind het heerlijk.
Je merkt wel goed wanneer het masker eraf moet: dan zit hij toch echt minder lekker.

Mijn gezicht zag een beetje grauwig – net als mijn handen. Ik heb mijn gezicht niet alleen gereinigd met tissues en water, maar ook nog met make-up remover. Een aantal uur later – toen ik naar bed ging – heb ik mijn gezicht nogmaals gereinigd met make-up remover. Zelfs toen kwam er nog blauw op mijn watje terecht. Bummer.

Conclusie
Het is een fijn masker. Hij voelt licht, zacht en fris aan, waardoor je ook wel echt kunt ontspannen. Het enige nadeel is de kleur. Niet om de kleur, maar meer omdat hij een grauwige kleur achterlaat. Gebruik dit masker dus niet als je nog weg moet. Dat vond ik dan ook echt het enige nadeel van dit masker. Maar hee, voor €0,89 mag je eigenlijk niet klagen. Toch?

Hoe denken jullie over dit masker?

Liefs,
Natasja

9 thoughts on “Review: aromatherapie masker van de Action

 1. Valair

  Oh je moet die exfoliating mask van dat merk proberen!
  Ik vind die net zo fijn als mijn Dior masker tube..

 2. Die kleur is echt wel een tegenvaller! Jammer!

 3. Wat gek dat die zo’n kleur achterlaat! Gelukkig gaat een maskertje veel meer om het ontspanmoment!

  • Gelukkig gaat het inderdaad om het relaxmoment. Maar geen aanrader voor een relaxmoment aan het begin van je dag 😉

 4. Daisy

  Goedkoop masker! Leuk geschreven 🙂

 5. Femke

  Lijkt me een fijn masker. Alleen jammer dat hij een grauwe waas achterlaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>