Review ♥ Misses Monocle thuisparty

00-misses-monocleThuisparty’s zijn ideaal. Heerlijk met vriendinnen op de bank en toch kunnen shoppen én de producten kunnen voelen! Dus toen ik werd gevraagd door een vriendin om naar haar zus te gaan die een thuisparty organiseerde met sieraden en anderen accessoires was het niet zo lastig om ja te zeggen. De thuisparty was van Misses Monocle en zij verkoopt allerlei accessoires zoals sjaaltjes, tassen en sieraden.

S F E E R I M P R E S S I E

Ik wil jullie vooral even een sfeerimpressie laten zien met wat er o.a. allemaal te koop is op zo’n avond. Dus veel foto’s, weinig tekst. Knap van mij hè?

04-misses-monocle
Een van de leukste sieraden deze avond waren deze armbandjes. Zelf te maken. Je kon een kleur en grootte armband kiezen, daarna pak je van deze knopjes die schuif je om de armband om vervolgens een steentje te kiezen om erin te plakken. Helaas waren voor mij de maten te groot of te klein, maar wel héél leuk!

03-misses-monocleDit zijn dus de knopjes. Verkrijgbaar in zowel zilverkleurig als goudkleurig.

02-misses-monocleEn genoeg keuze aan steentjes!

05-misses-monocleEn dan had ze nog véél meer. Ik begreep dat Sabrina (de eigenaresse) nog véél meer heeft. Neem dus vooral eens een kijkje op haar Facebook pagina of neem contact met haar op via:

01-misses-monocle

Dus, heb jij zin in een thuisparty van Misses Monocle kan ik je van harte aanraden. Sabrina is een leuke, vriendelijke en behulpzame vrouw die je graag even helpt met de spulletjes. Ze heeft onwijs leuke spulletjes voor leuke prijsjes. En wie wil er nou niet thuis op de bank shoppen én ook nog eens alles kunnen voelen en passen?

Bezoek jij wel eens een thuisparty?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen: liefs
Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Review ♥ Misses Monocle thuisparty

  1. Oehh, ziet er inderdaad erg leuk uit! (:

  2. Leuk concept Ik kende deze nog niet. Vooral de kralen armbandjes zien er cute uit 🙂

  3. Nikki

    Ziet er leuk uit!

    • Dank je Nikki en Kim! Via Facebook is het gehele assortiment te zien én ik kom natuurlijk graag met het assortiment bij je langs! 🙂

    • Dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>