make-up studio • eyeshadow ♥ concealer pencil ♥ 4D false lashes mascara

001mus-headerMake-up studio vind ik een fantastisch merk. Qua prijs valt het mooi in de middenmoot wat mij betreft en qua kwaliteit doet hij niet onder voor een duur merk. Toen ik laatst een wokshop visagie had, werkten we met producten van make-up studio en leerde ik een aantal nieuwe producten kennen, waarvan ik er 3 gekocht heb. Kijk en lees mee naar deze gecombineerde review.

MAKE-UP STUDIO EYESHADOW

004mus-eyeshadow
Deze oogschaduw werd tijdens de workshop gebruikt als basis. Niet om te zorgen dat alle oog make-up goed op zijn plek bleef zitten, maar om de kleuren die je voor de ooglook ging gebruiken meer naar voren te laten komen. Dus om meer de echtheid van de kleuren te kunnen zien. Als je snapt wat ik bedoel dan, haha.

005mus-eyeshadow
Dit is de swatch op mijn vinger. Je snapt vast dat dit een mooie goede basis kan zijn.
De oogschaduw is wel wat poederig en heeft ietsjepietsje last van fallout. Dus rustig aan met je kwast of je vinger door de oogschaduw heen.

Geen oogproduct - 2x make-up studio eyeshadow

Geen oogproduct – 2x make-up studio eyeshadow

Ik vind dat het oog hierdoor al een heldere blik krijgt. Ideaal dus om ook in een snelle look even te gebruiken, waarbij je verder geen gebruik maakt van oogschaduw. Lekker even je blik verhelderen.
Vooral op de derde foto vind ik dat je goed kunt zien wat voor mooi effect deze basis heeft.

MAKE-UP STUDIO 4D FALSE LASH MASCARA

007mus-mascara
Toen ik deze mascara probeerde, was ik meteen razend enthousiast. Mijn wimpers waren voor mijn gevoel nog nooit zó lang geweest. Ook al had ik nog wel voldoende mascara’s, deze mocht gewoon niet ontbreken in mijn stash!

008mus-mascaraEerst maar even het borsteltje van dichtbij bekijken.
Zoals je kunt zien – als je even goed kijkt – zie je dat de structuur van het borsteltje verschillend is. Je hebt een soort kammetje om je wimpers goed te separeren, maar ook een soort kam-borstel idee. Dit is vast geen woord, maar wel mijn beste omschrijving.

Diepdonker zwarte mascara, die dankzij de 4D-technologie zorgt voor optimaal volume, ultieme lengte, een prachtige krul en perfect gescheiden wimpers. Een echte aanrader voor een schitterende avond make-up.

Dat is dus wat make-up studio er zelf over zegt. Klinkt goed toch?

009mus-mascaraZie je het verschil? Is dat niet fantastisch? Ik ben alleen nog even de volgorde van het borsteltje aan het bepalen, want ik merkte bij thuis gebruik dat het separeren even lastig ging. Ik vermoed dat je dit het beste als eerste kunt doen en daarna gebruik je pas het andere deel van het borsteltje.
Ik vind het effect helemaal geweldig.

MAKE-UP STUDIO CONCEALER PENCIL

002mus-concealer-pencilEen potlood voor meerdere doeleinde. Concealer zegt duidelijk dat hij bedoelt is voor het verdoezelen van vervelende plekjes. En ja, daar is hij ook zeker voor te gebruiken. Maar deze kleur is fantastisch voor je onderste waterlijn. Hiermee open je je blik en lijk je wakkerder. Ideaal toch?
Hij is makkelijk te slijpen en dus ook makkelijk in gebruik.

003mus-concealer-pencilIk merkte wel dat ik het lastig vond om het ‘wakker’-effect goed op de foto te krijgen, maar ik hoop dat jullie toch een goed beeld hebben nu.

CONCLUSIE EN PRIJZEN

010mus-full-faceDoor de lijnen heen heb je vast wel gemerkt dat ik enthousiast ben. Deze 3 producten zijn mooie basis make-upjes. Met alleen deze drie producten kun je een  naturelle look met een ‘wakker’-effect maken. Je hebt het mega snel gemaakt, dus ideaal. Uiteraard kan dat ook met andere producten met dezelfde kleurtinten.

make-up studio eyeshadow – €11,90
♥ make-up studio 4D false lash mascara – €18,90
♥ make-up studio concealer pencil – €9,90

Ben je bekend met producten van make-up studio?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

11 thoughts on “make-up studio • eyeshadow ♥ concealer pencil ♥ 4D false lashes mascara

 1. Ik denk dat die oogschaduw simpel, maar wel super handig is!

 2. Valair

  Wauw die concealer potlood onder je ogen is prachtig!

 3. Die oogschaduw lijkt me zeker perfect om in de ochtend gewoon snel op te doen 🙂 lekkere frisse look!

  • Zeker weten 🙂

  • Always the best content from these proigdious writers.

  • Man, I could go for a cold one right now. Looks like I’m going to like watching this show after all (I initially thought Bartender to be dull).Does the show have some good music references, like bar jazz too?

  • Given your reliability comment regarding the EB dutch pantry window, what is your opinion on the reliability of a sunroof in place of the dual hatches. Also, have you considered locations for a washer/dryer? Thank you.

  • Ich finde diese sogenannten Enthüllungen was deutsche oder auch europäische Politiker angeht einen Witz ! Da ist nichts bei was wir nicht auch schon gewußt, geahnt oder gefühlt hätten. Was die arabischen Poiltiker und Geheimdienste angeht wird es zu Engpässen kommen – allein schon wegen der Geschichten mit dem Mossad. Aber auch das wundert doch irgendwie keinen mehr, oder ?

 4. Alledrie de producten zien er goed uit!

 5. Leuke producten en helemaal niet te duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>