Limited Edition Christmas Box Orofluido

IMG_5387

Zucht. Wat houd ik toch van kerst! Niet alleen van de gezelligheid, maar ook van al dat extra’s wat dan in de winkels ligt. Zo ook deze prachtige box van Orofluido. De doos is al om bij weg te zwijmelen. Maar hoe zit het met de inhoud…?

In deze Limited Edition Christmas Box zit een heerlijke body cream en een beauty elixir. Het merk kende ik nog niet, dus ik was mega blij toen ik dit pakketje thuis gestuurd kreeg. Heerlijk een nieuw merk ontdekken.

IMG_5393Door de stralende doos, was het een hele opgave om de tekst mooi op de foto te krijgen en bovenstaande foto is dus mijn beste resultaat.
Volgens mij is de beschrijving mega duidelijk en wordt het tijd om deze twee heerlijkheden uit de prachtige box te halen.

IMG_5396

IMG_5402

O R O F L U I D O    P E R F U M E D    B O D Y    C R E A M

Eerst eens kijken naar de body cream. Wat een grote pot! Maar liefst 175 ml! Ja, hier kun je wel even mee doen lijkt me zo.

IMG_5406

Iets te veel rond lopen met de pot, vind de inhoud niet leuk, maar de pot is in ieder geval goed gevuld. En moet je nagaan dat ik bij het maken van deze foto het product al 3 weken gebruikte!

IMG_5407De cream ruikt heerlijk en voelt zo heel fijn aan. Ik ben benieuwd hoe hij smeert…

IMG_5408Hij smeert heerlijk. En zoals je kunt zien verspreid de cream zich zo makkelijk dat je ook echt maar een beetje nodig hebt voor best een flink oppervlak.

Vooral na het douchen vind ik het heerlijk om me in te smeren met deze cream.

O R O F L U I D O    B E A U T Y    E L I X I R

Wat een mooie glazen fles! Hij ziet er niet alleen chique uit, hij is gewoon chique. In deze fles zit 100 ml.

IMG_5413Mijn puntjes zijn mega droog en kunnen wel een beauty elixir gebruiken. Want dat is het voordeel van deze elixir: je kunt hem ook gewoon op droog haar aanbrengen. Onder de douche is ook een fijne optie of net na het douchen.

IMG_5414

IMG_5416Het is duidelijk een olieachtige substantie. Hmmm… hopelijk oogt mijn haar dadelijk niet vettig.

IMG_5418Prima resultaat! Mijn haar oogt zacht en niet vettig. Top! Ook van dit product heb je maar een klein beetje nodig voor een aardig oppervlak.

C O N C L U S I E  

De Limeted Edition Christmas Box van Orofluido is verkrijgbaar bij verschillende kapperszaken en kost €26,50. Poeh. Wel een uitgave zeg. Maar hou je van luxe en wil je ook luxe producten, dan is dit zeker een aanrader!
Beiden producten zijn heerlijk in gebruik, ruiken heerlijk en werken prima. vooral over de elixir ben ik te spreken!
liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

Follow on Bloglovin

4 thoughts on “Limited Edition Christmas Box Orofluido

  1. Valair

    Oeh ziet er heerlijk uit! Ik gebruik zelf Chi silk. Heb jij deze ook wel eens gebruikt Natasja? En zoja welke is fijner?

    Xx

  2. Oh dit merk is geweldig! Je maakt me nieuwsgierig met deze limited edition items ^^

  3. Lees hier zo veel goeds over wil dit zeker eens uit proberen, maar wel pas na de dure december maand 🙂 x

    • Gezien dat het een limited edition is, hoop ik voor je dat je er nog aan kunt komen 🙂 maar snap zeker wel dat je het na deze dure maand zou willen proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>