Jurkjes voor een event

header jurkjes

Komende zaterdag ben ik uitgenodigd om naar een show op de Amsterdam Fashion Week te gaan. Super gaaf! En dus ben ik al een tijdje aan het kijken naar welke kleding in dan aan zou trekken. Het leukste leek me om een jurkje aan te trekken. En dus ging ik op het internet op zoek naar leuke jurkjes die ik voor zo’n event – maar ook naar andere evenementen – kan dragen.

espritDit vind ik een hele leuke jurk. Het lijkt een shirtje met een mooie, gedetailleerde rok, maar het is dus een jurk. Surprise!
Misschien is dit jurkje iets te ‘zomers’ voor een chique event, maar ik denk dat je hiermee toch wel op menig feestje kan verschijnen.
Dit jurkje kun je kopen bij Esprit.

espritIn elke vrouwenkast hoort een LBD te hangen. Ik vind het leuk dat deze jurk geen standaard bovenlijfje mouwen of iets dergelijks heeft. Ik vind dit juist heel chique ogen. Zeker in combinatie met een mooie clutch en de juiste hakken en sieraden.
Ook dit jurkje kun je kopen bij Esprit

nellyDan hier nog een Little Black Dress. Een jurkje van stevigere stof, waardoor hij niet zomaar omhoog kan waaien. Iets wat natuurlijk not done is tijdens een chique feestje. Dit model en de stof zijn goed om een buikje te verbergen.
Te koop op nelly.com.

nellyNatuurlijk zijn niet alleen zwarte jurkjes geschikt. Deze witte vind ik dan ook erg bijzonder. Voor kort, achter lang. En de witte kleur voor een Marilyn Monroe gevoel.
Dit jurkje is te koop op nelly.com.

bonprixOok een kleurtje kan het goed doen. Ik vind bij dit jurkje vooral de studs mooi omdat het toch een bepaald detail geeft aan een jurkje.
Dit jurkje kun je kopen bij BonPrix.

bonprixEn de laatste jurk die ik met je wil delen is deze van BonPrix. Zilver met zwart is natuurlijk altijd chique, maar vooral het detail van de overlay stof vind ik erg gaaf. Ik vind dit toch iets bijzonders uitstralen.

Welk jurkje zouden jullie kiezen voor een event?

liefsnatasjakleinwat betekent dit icoontje?

 

 

5 thoughts on “Jurkjes voor een event

 1. mama

  Jurk 6 is een mooie, aparte jurk. Maar alleen voor bepaalde gelegenheden. Voor een verjaardagsfeestje is deze jurk overkilled!
  Jurk 2 zou dan mijn eerste keus zijn; eenvoudig en toch chic.
  Jurk 1 zou mijn tweede keus zijn; kun je vaak dragen ook al heb je geen feest.

  Jurk 3 maakt dik en breed met die zware plooien op de buik.
  Jurk 4 is te veel van het goede. Ook niet geschikt voor verjaardagsfeestje.
  Jurk 5 is maakt “oud”.

  Let op: bestellen bij een buitenlandse site (.com) geeft vaak problemen met retourneren.

 2. Leuke inspiratie!

 3. De LBD van Nelly vind ik erg mooi, zeker met die stof! Heel leuk en veel plezier (:

 4. Nikki

  Ik vind die tweede en laatste erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>