Een happy beauty blog

happybeauty

Zo’n 1,5 jaar geleden – toen ik met bloggen begon – noemde ik mezelf een beautyblogger. Make-up was hetgeen waarover ik wilde bloggen en zo begon ik enthousiast. En nog steeds ben ik verliefd op make-up. Toch merk ik dat het me steeds vaker tegen zit om alleen over beauty te bloggen. Maar de tip om een succesvolle blog te hebben is vaak toch dat je een zogenaamde ‘niche’ zou moeten hebben: een onderwerp waarover je voornamelijk blogt, in plaats van honderd verschillende dingen. Maar… bij een wispelturig meisje als ikzelf werkt dat gewoonweg niet. En daarom heb ik besloten om niet meer alleen over beauty te bloggen als hoofdmoot (naast dat ik natuurlijk ook al zo nu en dan over lifestyle en personal blogde). Nope, ik ga bloggen over alles wat mij blij maakt. Geïnspireerd op de onderstaande quote:

quote happy

Mijn blog is dus niet meer alleen een beautyblog, met zo nu en dan lifestyle en personal, maar een happy beauty blog. Ach, het beestje moet een naam hebben toch?

W A T    K A N    J E    N U    H I E R    V E R W A C H T E N ?

Nou, van alles dus! Natuurlijk ook nog steeds veel make-up en overige beauty dingen, want daar blijf ik altijd van houden. Maar ook meer persoonlijke hersenspinsels, food, quotes (love them!), sporten en afvallen, tips, ideeën en ga zo nog maar door.

En nog een voordeel voor mij: dat gaat mij een hoop geld schelen! Ik kocht nu toch ook vaak make-up onder het mom: ‘voor mijn blog’.

liefs

Ps. Wat vind jij: moet ik de naam van mijn blog nu aanpassen?

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

3 thoughts on “Een happy beauty blog

  1. Mama

    Beauty zie je alleen aan de buitenkant maar voel je van binnen.

  2. Wat leuk zeg! Inderdaad is het bepalen van een niche erg moeilijk. Ik zit er ook nog over na te denken 😉 En ik vind dat je je naam gewoon zo kan houden hoor, niks mis mee! xx

  3. Leuk! Ik ben benieuwd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>