Bikini’s en zo

bikini header

Nu ik zo bezig ben met een (redelijk) gezonde lifestyle, passen spontaan mijn bikini’s niet meer. Vooral mijn borstomvang is – jammer genoeg – aan het krimpen. Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe bikini. Ik vind verschillende stijlen heel leuk, maar ik ben zo bang dat mijn nieuwe bikini al snel niet meer zal passen. En dat is dan weer zonde van het geld….
Dus nog altijd zoekend naar een mooie – niet te dure – bikini, show ik vandaag badmode waar ik voor zou kunnen gaan.

Dure bikini’s – niet geschikt om te kopen als je afvalt, haha! – maar wel mooi

nelly phax duurDeze bikini van phax vind ik héél mooi. Ik weet dat dit Ibiza style is en dat dit vooral vorig jaar erg hip was. Toch vind ik het model nog steeds erg gaaf! Alleen vind ik €57,95 iets te duur, zolang ik aan het afvallen ben. Deze bikini kun je kopen bij nelly.com voor de bovenstaande prijs!

otto sunflair duurHoewel ik meestal van het zwarte ben, vind ik de felle kleuren in deze bikini erg leuk! Hij lijkt een beetje op mijn oude bikini – die dus niet meer past – van Hunkemöller. Beetje jammer dat de bikini aan de dure kant is. Je kunt hem kopen op otto.nl .

otto jelte duurIk kies niet gauw een witte bikini uit. Hoewel ik de kleur erg mooi vind – vooral met een zongekleurde huid – ben ik altijd bang dat hij door schijnt. Deze vind ik wel héél mooi en kun je bij otto.nl kopen.

Betaalbare bikini’s

otto buffalo cheapEn ook deze bikini kun je op otto.nl kopen. Hij is niet super bijzonder, maar vooral het bikinibroekje trok mijn aandacht.

boohoo cheapMonokini’s en badpakken zijn hip. Hoewel ik toch eerder een bikini zou kopen, vind ik deze van boohoo.com erg gaaf. Vooral het diepe decolleté en open rug vond ik erg mooi. Alleen jammer dat je buik hierbij niet bruin kan worden…

nelly river island cheapEen bikini met details. I love it! Ik vond deze er erg bijzonder uitzien door al de details. Zowel op het broekje als op het topje. Alleen lijkt het broekje aan de kleine kant….. Deze bikini van River Island is bij nelly.com te koop.

Wat is jouw favoriete bikini?

liefsnatasjaklein

5 thoughts on “Bikini’s en zo

  1. Ik heb mijn bikini laatst gekocht bij http://www.bikinisonline.eu. Ik kende het helemaal niet maar ze hebben echt een super service! Heb ook een kortingscode gevonden van 10%: TREATME-20 is de code.

  2. Mariska

    Je kan ook is bij de primark kijken, was afgelopen donderdag een redelijk ruim aanbod en niet duur 😉

  3. Nikki

    Die witte is mooi! Die zou ik zelf kopen. Maar die zwarte met kleurtjes is ook gaaf…!

  4. Tiny de Bruyn-vn Schijndel

    Kijk ook eens op Bon Prix.nl. fijne prijsjes, goede kwaliteit, heel veel keus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>