Beoordeel beautyflamenatasja.nl

beoordeling

Vandaag heb ik voor al mijn lieve bezoekers de vraag om beautyflamenatasja.nl de beoordelen. Of je hier nu vaak komt of per toeval vandaag voor het eerst mijn blog bezoekt.
De enquête duurt nog geen 5 minuten en je zou me er enorm mee helpen. Het gaat om het verbeteren van mijn blog en jouw mening daarin telt!

Natuurlijk kan ik mijn bezoekersaantallen wel in de gaten houden, maar dan nog houd ik een hoop vragen over. En dus vond ik het idee van Yvette om een enquête te starten eigenlijk een prima idee.

Daarnaast vind ik het belangrijk om te luisteren naar mijn bezoekers. Jullie weten wat je zoekt in een blog en waarom je iets wel of niet leuk vindt. Waarom je wel of niet vaak terug komt en wat je vindt van de lay-out of mijn schrijfwijze bijvoorbeeld. En dus hecht ik veel waarde aan jullie mening zodat ik jullie bezoek in de toekomst alleen maar prettiger kan maken.

De enquête vul je anoniem in, dus je wordt er verder ook niet mee lastig gevallen. Ik wil jullie daarom vragen om oprecht de enquête in te vullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast mega bedankt voor het invullen en uiteraard voor je bezoek op beautyflamenatasja.nl.

Als jullie graag de uitslag willen weten, kun je dat hieronder bij de comments vermelden. Dan deel ik het graag met jullie!

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

Follow on Bloglovin

2 thoughts on “Beoordeel beautyflamenatasja.nl

  1. Valair

    Ook ingevuld 🙂

  2. Janne

    Ingevuld 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>