BeautyFlameNatasja.nl ♥ Reloaded

bfnreloaded

In het laatste bericht wat ik online gooide – zo’n twee weken geleden ongeveer – vertelde ik jullie dat ik het even rustiger aan moest doen. Die break is me prima bevallen. En dat zette me aan het denken: hoe nu verder? Nou dat ga ik je vertellen!

Hoewel ik het bloggen écht mega leuk vind om te doen, baal ik er ook vaak van dat hele avonden én weekenden er aan besteed ‘moeten’ worden. Nou ja moeten… Vooral moeten van mezelf. Maar daardoor kom ik niet altijd toe aan al die andere dingen die ik graag doe of moet doen. Nee, het bloggen is leuk voor erbij, want met een fulltime job is het gewoon lastig om het op een goede manier te combineren, om de rust te vinden en tijd over te houden voor al het andere wat ik leuk vind om te doen. Naast bloggen en make-uppen, vind ik het ook leuk om tv-series te kijken, te puzzelen, muziek te luisteren, te dansen, spelletjes te spelen, apart te koken, wandelen, sporten, winkelen, socializen en nog véél meer. Met een baan van 8 tot 5 en dat 5 dagen in de week, kan ik al dat andere leuks er gewoon niet in verstopt krijgen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de dingen die moeten gebeuren, of ik het nou leuk vind of niet.

In de vorige post had ik al een schema bedacht. Een schema waarin continuïteit goed zichtbaar was. Maar ik ben van gedachte veranderd. Ik wil echt gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. En doordat er steeds meer bloggers komen, die allemaal dromen ooit hun baan van bloggen te maken, ligt de druk om elke dag of regelmatig te bloggen enorm hoog. Ik wil daar niet meer aan mee doen. Tof natuurlijk om je geld te verdienen met bloggen, maar als dat betekent dat mijn artikelen niet altijd van hoge kwaliteit zijn, dan besteed ik daar toch liever mijn tijd niet aan. Want daar heb jij als lezer ook niks aan. Daarnaast ben ik het wel een beetje beu dat er regels ontstaan omtrent bloggen. Het moet iets leuks en vrijblijvends blijven, vind ik.

Voor mij is het daarom de meest logische keuze om te bloggen wanneer ik zin heb om te bloggen, of wanneer ik iets interessants heb om over te schrijven of als ik juist ergens heel enthousiast over ben.
Don’t worry, het is niet zo dat je weken niks van mij gaat horen. Het streven is nog steeds om veel te bloggen, alleen nu zonder verdere verplichtingen. Ik heb sowieso nog een aantal producten en looks die ik graag met jullie wil delen, maar wanneer die online komen… De eerste komt in ieder geval komende dinsdag online, dus kom dan gerust nog even terug.

Ik hoop dat jullie mijn keuze kunnen begrijpen. Ik hoop dat jullie snappen dat ik niet mee wil gaan in de sociale blog druk om zowel mezelf als de kwaliteit van mijn site te beschermen.

Ik hoop je snel weer te zien!

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

2 thoughts on “BeautyFlameNatasja.nl ♥ Reloaded

  1. Ik geef je helemaal gelijk! Ik werk zelf 37 uur in de week, kan het opzich nog wel makkelijk combineren omdat ik vaak vooruit schrijf. Ik maak van te voren een lijstje met dingen waarover ik wil schrijven en vanuit daar ga ik de posts maken. Ik ben erg benieuwd naar de producten die je wilt gaan showen!

  2. Volledig begrip voor. Ik ben zelf een half jaar terug begonnen met mijn blog. Ik doe 3x per week een artikel. Ik heb ook een fulltime baan en meer zit er gewoon echt niet in. Het is voor mij echt een hobby en dat moet het natuurlijk wel blijven. Ook ik wil graag kwalitatief goed artikelen plaatsen en dan is dit wat haalbaar is. Gewoon lekker doen wat je hart je ingeeft! Goede beslissing dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>