BeautyFlameNatasja.nl ♥ Reload

bfnreload

Zoals je misschien gisteren is opgevallen, is er geen artikel online gekomen. Niet omdat ik dit niet wilde, maar simpelweg omdat het me niet is gelukt. Heel gek als je je bedenkt dat het vandaag mijn laatste vakantiedagje is. Ik heb namelijk één week lang herfstvakantie gehad  (voordeel van het werken in het onderwijs, haha!). In dit artikel ga ik je uitleggen wat je de komende tijd kunt verwachten en waarom.

Als eerste wil ik toch even aangeven dat ik wel baal van mezelf. Mijn doel, zoals je hem ook kon lezen in mijn Day Zero project, was om elke dag een blogpost online te hebben. Dit doel heb ik dus nu niet behaald, maar niet zonder reden.
Ik maak het mezelf ook behoorlijk druk om naast een fulltime baan in het onderwijs ook nog een beautyblog en YouTube-kanaal te hebben én nog een studie visagie er naast te doen. En niet te vergeten ook nog een sociaal leven en een huishouden. Wat ik de laatste tijd gemerkt heb is dat wanneer ik me inzet voor het een, het ander wel gedaan wordt maar met mindere mate. Kijkend naar afgelopen week: ik ben bijna elke dag bezig geweest met mijn visagie studie, maar mijn artikelen van afgelopen week waren van een mindere kwaliteit. Eerlijk is eerlijk. Ze zijn vooral ontstaan in samenwerking met tijdsgebrek.

Gisteren ben ik dan ook druk bezig geweest met het afvragen of dat is wat ik wil. Eigenlijk had ik al snel het antwoord: nee. Als ik iets doe, wil ik het ook goed doen. En dat betekent dat ik keuzes moet maken.

Komende week komen er géén artikelen online. Dit geeft mij de ruimte om in deze week tijd te maken om kwalitatief goede artikelen te schrijven en video’s te maken. Daarnaast gaan er – totdat ik mijn visagie diploma behaald heb – minder artikelen online komen. In plaats van elke dag een artikel of video, komen er na volgende week maar 4 artikelen en/of video’s online.
De planning ziet er dan ook als volgt uit:
Maandag: artikel
Woensdag: video
Vrijdag: artikel
Zaterdag of zondag: video

Ik hoop op jullie begrip en dat je vooral mijn blog blijft bezoeken. Lees gerust oude artikelen terug als je jezelf verveeld, haha!

Time to reload voor beautyflamenatasja.nl

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

One thought on “BeautyFlameNatasja.nl ♥ Reload

  1. Super goed van je! Soms is een break echt nodig! Heel veel succes meis en stay positive! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>