5 inspirerende brilmode trends ♥ najaar 2014 / winter 2015

brilmodetrendshansanders

Een bril is allang niet zo sullig meer als dat ze ooit zijn geweest. Nee, brildragers worden(bijna) niet meer gepest, want – hee! – een bril is hip! Of ja hip? Een echte trend. Niet-brildragers kopen een nepperd om er ook maar bij te horen. Dus ben jij iemand met een bril? Stop hiding! Draag hem met trots en lees hieronder de 5 inspirerende brilmode trends voor komend seizoen volgens de stylisten van Hans Anders.


I T ‘ S    B L U E    ( D A    B A    D E E    D A    B A    D A A )

Zwart is zó vorig seizoen. Blauw is het nieuwe zwart. Het is zakelijk met een creatieve twist. Deze briltrend is te herkennen aan het strak ontworpen, zakelijke montuur met subtiele details. En uiteraard blauw.

[youtube=”://youtu.be/rxlcHdlPXds”]

I K    G A    O P    R E I S    E N    I K    N E E M    M E E

We houden van reizen. Of het nou naar een plek aan de andere kant van Nederland is of de andere kant van de wereld. Het maakt niet meer uit. In een poep en een scheet ben je er. De Fantasy Nomade trend is dan ook geïnspireerd op verre en lange reizen waarin we een mix van culturen zien. Hoekige, opvallend gekleurde monturen met soms fraaie prints en weinig details.

[youtube=”http://youtu.be/x_5aC_Eoobo”]

A R E    Y O U    G E T T I N G     M Y     P O I N T     O F    V I E W ,    ‘ C A U S E    I ‘ M    A    R E B E L    C H I L D

Je wilt opvallen en je bent stoer. Je bent modebewust en je bent – of voelt, dat kan natuurlijk ook – je nog jong. Dan pas jij helemaal bij de meest uitgesproken briltrend van dit najaar. Rebels. Met oversized, stoere en veelal zwart-wit gekleurde monturen gemaakt van verschillende materialen maak jij de blits waar je dan ook bent. Denk hierbij ook aan stoere prints en soms zelfs leeraccenten en studs.

[youtube=”http://youtu.be/MDj0_YC8pE8″]

D O N ‘ T    W O R R Y    B E    H A P P Y

Hoewel ik zelf nogal van de neutrale kleuren ben, zijn er een hoop mensen die juist snel voor kleuren kiezen. Zo ook mijn moeder. Die heeft monturen in allerlei kleuren, zodat ze het kan matchen bij haar gekleurde outfits. Dus deze kleurentrend zal haar vast en zeker bevallen en is te herkennen aan de (meestal) felle kleuren, rond van vorm en prachtige kleurcombinaties.

[youtube=”http://youtu.be/UtjHNDn3_mo”]

G E W O O N    S T I J L V O L    S P O R T I E F

Wat mij betreft is dit de meest gangbare trend. Donkere kleuren en zilverachtige accenten, reliëfprints en comfort. What do you need more? De modieuze brildrager gaat voor de trend Stijlvol Sportief.

[youtube=”http://youtu.be/MsBEp8X4pgQ”]

Ben jij een brildrager? En voor welke trend zou jij kiezen?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

8 thoughts on “5 inspirerende brilmode trends ♥ najaar 2014 / winter 2015

 1. Wat leuk geschreven! Ik draag zelf geen bril maar zou anders voor de laatste trend kiezen, ik hou van gewoon puur zwart en stijlvol 🙂

 2. Leuk! Ik heb zelf ook een bril, maar draag het liever alleen als het nodig is..
  Alhoewel het soms wel leuk is bij een bepaalde outfit 🙂
  Ik vind die bril met leeraccenten leuk!

  • Ik heb gelukkig lenzen maar soms ben ik wel blij met mijn bril.

 3. Wat een origineel artikel, ik ben nog op zoek naar de perfecte bril, en ik zie ze wel eens op iemands hoofd maar nooit de perfecte in de winkel! Nog eventjes zoeken dus.

 4. Melissa

  Leuk dat je dit met ons deelt!

 5. Nikki

  Leuk geschreven. En wat leuk dat je hier aandacht voor hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>