24Kitchen&Cottages

24kitchencottages

Al vanaf het moment dat 24Kitchen op de televisie verscheen zijn mijn vriend en ik er verslaafd aan. We houden erg van koken – vooral mijn vriend is hier thuis de masterchef – en de programma’s op de zender geven fantastische ideeën, gevarieerd in kookstijlen en met verschillende niveaus. Vooral de recepten van Rudolph, Roberta, Giovanni en Angélique worden hier maar al te graag bekeken en als het even kan nagemaakt.
Niet zo gek ook dat ik stond te springen door het huis toen ik een persbericht kreeg over het eerste culinaire vakantieweekend georganiseerd door 24Kitchen:  24Kitchen&Cottages.

ONTMOET 24KITCHEN IN REALLIFE
Heb je altijd al één van de 24Kitchen-chefs willen ontmoeten? Dit is je kans! Tijdens dit culinaire weekend krijg je de kans om chefs Als Rudolph, Roberta, Giovanni en Danny persoonlijk te ontmoeten. Daarnaast is er nog een heel gevarieerd programma. Denk aan een delicatessemarkt, informatieve seminars, kookworkshops, foodfilms en zelfs muzikale intermezzo’s.
Naast alle culinaire activiteiten kun je het hele weekend gebruik maken van de faciliteiten van het park. Heerlijk ontspannen in één van de gezellige cottages én ondertussen genieten van al het lekkers dat de chefs te bieden hebben. Drie dagen en avonden tot in de kleine uurtjes genieten van food en entertainment. Voor ieder wat wils dus!

WAAR, WANNEER EN KOSTEN
Dit unieke culinaire vakantieweekend vindt plaats van 17 t/m 20 april 2015 bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Je kunt slapen in een van de cottages van 2 tot 12 personen.
Cottages zijn te huur vanaf € 169,- per persoon (€56 p.p.p.n.). Prijs is inclusief een uitgebreid culinair programma en de gebruikelijke Center Parcs faciliteiten. Boeken kan vanaf 1 december via www.24kitchenandcottages.nl.

Ben jij een kook of food liefhebber?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

Follow on Bloglovin

3 thoughts on “24Kitchen&Cottages

  1. Echt leuk! Ik kijk graag 24 hour Kitchen. Maar ik ben zelf niet echt een kok, dus ik zou me niet zo snel opgeven voor zo’n weekend, ook al klinkt het super leuk.

  2. Ik kijk hier ook graag naar en mijn dochtertje van 6 ook 🙂 Steeds zeg ik “dat ga ik na maken” , maar ik moet nog werken aan de echte uitvoering haha x

  3. Nikki

    Oh leuk! Ik kijk ook graag naar deze zender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>