Mijn nagellak stash

01stash
Vandaag laat ik jullie mijn nagellak stash zien. Ik heb – vind ik zelf – echt veel nagellakjes. Ik moet dan wel eerlijk bekennen dat ik ze koop omdat ik de kleuren bijvoorbeeld heel mooi vind, maar het uiteindelijk dragen…
Ik heb zo wel eens weken op rij dat ik graag nagellak draag en er soms zelfs nailart bij maak, maar bij mij kan het ook zo zijn dat ik het echt weken niet draag. Daarnaast heb ik ook niet altijd het geduld om ze op te doen. Het drogen kan zo ongelofelijk lang duren! En als je dan denkt dat het droog is, dan blijkt het toch weer niet zo te zijn – of in ieder geval niet alle nagels.
Ik heb voor mezelf wel bedacht wat het beste tijdstip is om nagellak op te doen: een half uur tot een uur voor het slapen. Als ik namelijk nagellak op heb gedaan en ik moet nog de hele dag van alles doen, kan ik je garanderen dat mijn nagellak er die dag nog van af is. Doe ik hem op voor het slapen gaan, krijgt de lak ruim 8 uur minimaal om te drogen – en dus niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de lak.

Maar goed, kijken jullie mee naar de highlights in mijn stash?

02stash
Dit is mijn nailart stash. Ik heb verschillende merken en kleuren. Essence, Etos en zo’n onbekend merk van de Big Bazaar. Die van essence vind ik het fijnste omdat die het beste dekken. Die van de Big Bazaar zijn vloeibaarder, waardoor ik makkelijker knoei. En niks is lelijker dan een nagellak vlekje op je nagels die daar eigenlijk niet hoort. Daarbij word ik er gewoon erg chagrijnig van. Ik heb matte kleuren en glitters. I luvvvv sparkles!!

03stash
Deze nagellakjes zijn van Max Factor en heten mini nail polish (goh!). Hoewel ik meestal van de lichtere kleuren ben (die roze en gouden) vind ik hier de paarse het mooist. Deze heet Fantasy Fire (nummer 4). Vorig jaar rond de feestdagen gekocht, dus ik weet niet of ze deze lijn en kleuren nog steeds hebben. Ik vind deze nagellakjes wel heel fijn. Ze drogen snel en zijn makkelijk aan te brengen.

04stash
Eén van mijn favoriete merken is Essence. Het zijn geen grote potjes, maar wel mooie en duidelijke kleuren. Daarbij heb je ook veel keuze in de winkel – bij mij in Schijndel in ieder geval. Ook hier zie je weer de glitters terug komen en ook hier vind ik die paarsachtige het mooist. Die heet: Time For Romance. Die rode kleur gebruik ik bijna nooit. Ik vind hem iets te rood; iets te veel statement.
Het valt me nu trouwens pas op dat ik op de foto de stampy polish heb staan. Die had natuurlijk bij de nailart gemoeten!

05stash

Mijn favoriete nagellak merk is toch echt Catrice. Ze hebben super veel kleuren en duidelijke potjes. Ook de grootte van de potjes bevalt me prima. Je doet er dan ook erg lang mee – maar dat doe ik toch wel zolang ik niet elke week nieuwe nagellak gebruik!
Mijn favoriet uit mijn Catrice stash is nummer 420 Dirty Berry. Een hele mooie, zachte paarse kleur met lichte glinstering erin.

Kijk, toch weer de glitters die het winnen van de matte kleuren! Oh, en telkens is mijn paars de favoriet. Huh? Ik dacht dat ik de lichte kleuren mooier vond, haha! Zo leer ik mezelf nog eens iets nieuws.

Wat zit er in jullie stash en wat is jullie favoriete kleur? Let me know!

Liefs,
Natasja

6 thoughts on “Mijn nagellak stash

  1. Felicia

    Ik heb laatst een set nagelgel gekocht en deze werken heel goed, uitharden onder een uv lamp dus je bent er zoiezo zeker van dat je nagels droog zijn. En door een klein verstevigend laagje blijft de nagellak in ieder geval 2 weken netjes zitten zonder de bekende afschilfer stukjes.

    • Ja ik ken het maar vind het een onwijs dure aanschaf. Hoewel ik laatst die van Essence zag en die was rond de €30, dus dat is nog wel te doen. En ik heb de pakketjes al heel vaak in mijn handen gehad maar ja… money money money, haha!

  2. Wauw, wat heb je veel nagellakjes ^^ Ik heb jouw blog btw genomineerd voor de Liebster Award! Mijn tag artikel staat online op mijn blog 😉

  3. Wat een leuke lakjes zitten hiertussen! Die van Max Factor lijken mij heel mooi! Ik heb zelf heel veel favorieten, ik denk dat ik uiteindelijk het liefst de lakjes van Essie gebruik.

    • De lakjes van Essie lijken mij ook fijn, maar ik vind ze zoooo duur. Misschien toch maar een keer proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>