Meer dan 100 gepubliceerde berichten!

20131211-090940.jpg

Oh yeah! Ik was het al in de gaten aan het houden, en toch heb ik het voor elkaar gekregen om het niet op tijd op te merken. Ik heb meer dan 100 gepubliceerde berichten! Feestjuhh!! Party!! Yeah!! Hoera!!
En dus blik ik met jullie terug op een aantal blogposten.

De honderdste blogpost
Omdat ik te laat heb gemerkt dat ik de 100 gehaald had, moest ik even terug tellen naar welke dan precies de 100ste was. Dat was: Must-seen films december 2013
Beetje jammer dat ik niet goed op de teller heb gelet, want anders was mijn honderdste blogpost natuurlijk een beauty post. Maar goed, als filmfreak mocht deze blogpost natuurlijk ook niet ontbreken.

Mijn eerste blogpost
Misschien weet je het, misschien ook wel niet, maar ik had niet meteen beautyflamenatasja.nl. Ik begon namelijk via wordpress.com met een gratis blog. Zo kon ik oefenen en even kijken of ik bloggen wel echt zó leuk vond als ik gedacht had. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik het super leuk vond en maakte ik dus een punt nl adres aan.
Anyways, mijn eerste blogpost was een review over de Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser van Oriflame. Je kunt hem hier lezen.  Dit is overigens nog steeds één van mijn favoriete producten die ik nog steeds dagelijks gebruik!

Mijn eerste YouTube filmpje
Voordat ik mijn eerste filmpje op YouTube zette, postte ik op mijn site deze foto: Klik Hier. Dit was een voorproefje voor mijn allereerste filmpje op YouTube. De volgende dag werd alles voor iedereen duidelijk d.m.v. deze blogpost.
Abonneer je nu op mijn YouTube kanaal door hier te klikken.

Vaste categorie
Eigenlijk heb ik maar twee échte vaste categorieën en dat zijn: YouTube Rules en Diary. Dit zijn categorieën die regelmatig terugkeren onder deze benaming. Natuurlijk heb ik ook regelmatig een review of tutorial – want beautyflamenatasja.nl is vooral een site over beauty – maar die heb ik niet echt in een vaste categorie.

Winactie
Dat ik nu al zo veel blogposten heb komt niet alleen door het feit dat ik het super leuk vind om te bloggen, maar komt ook door jullie enthousiaste reacties! Toen mijn site ineens weer super hard begon te groeien, nadat ik weer terug kwam uit een tijdelijke break, wilde ik jullie bedanken met een winactie. Die heb ik natuurlijk uitgevoerd. De winnares werd dan ook bekend gemaakt d.m.v. mijn eerste vlog!

Ik zou nog graag jullie mening horen over mijn site. Wat zijn de goede punten en wat zijn de verbeterpunten?

Liefs,
Natasja

6 thoughts on “Meer dan 100 gepubliceerde berichten!

  1. Robelia

    Ziet er schitterend uit!
    Op naar de volgende 100

  2. Superleuk gefeliciteerd met je 100e bericht!
    x

  3. Superleuk zeg! Gefeliciteerd met je 100 berichten. Ik vind het ook altijd leuk af en toe terug te kijken. 🙂 Wat heb je trouwens een gave header! 🙂 Liefs, Rowan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>