Blog aanpassingen

20131029-110433.jpg


Het is weer even een tijd geleden dat ik een blogpost plaatste. Dat komt doordat ik de laatste tijd erg met mezelf in de knoop heb gezeten over bepaalde zaken. Meer dan dat ga ik er niet over zeggen, maar het heeft me wel wat inspiratie gegeven.

Ik ben deze blog een hele tijd geleden begonnen door mijn interesse voor make-up, beauty en dergelijke. Ik ben de laatste tijd hard op zoek gegaan naar mijn passies en interesses. Wat vind ik nou leuk? Waar liggen mijn interesses? En waarom zou ik die niet ook op mijn blog met jullie delen?

Naast het lezen van andere beautyblogs en het kijken van tutorials op YouTube, hou ik van tv series, tv programma’s en films. En natuurlijk de ‘latest gossips’ over de sterren, nieuwste films en ga zo maar door. Elke dag check ik zo wie zo nu.nl en dan vooral het gossip gedeelte. Luv it!

Wat betekent dit voor mijn blog?
Dit betekent dat jullie naast beauty ook meer zullen gaan lezen over sterren, films, series en tv programma’s.
Leuk of niet leuk? Let me know!

Liefs,
Natasja

One thought on “Blog aanpassingen

  1. […] reacties! Toen mijn site ineens weer super hard begon te groeien, nadat ik weer terug kwam uit een tijdelijke break, wilde ik jullie bedanken met een winactie. Die heb ik natuurlijk uitgevoerd. De winnares werd dan […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>